Aktivoi aineenvaihduntasi -valmennus

Haluaisitko saada takaisin hyvinvoivan ja vahvan itsesi? Haluaisitko, että rasvanpoltto on sinulle tulevaisuudessa vaivatonta ja pysyvää?

Lue tämä loppuun, jos haluat antaa aineenvaihdunnallesi potkua ja päästä eroon ongelmista, jotka estävät rasvanpolton ja alentavat energiatasoa!

Olisiko viimein aika luopua jojoilusta, kitukuureista ja kehon rääkkäyksestä? Tässä valmennuksessa opit aktivoimaan omaa aineenvaihduntaasi pysyvästi.

Syksyn kurssille osallistui yli 400 ihanaa naista!

Supersuositun Aktivoi aineenvaihduntasi -nettikurssin
on läpikäynyt nyt jo yli 800 tyytyväistä asiakasta!

Anu Marin

Ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja, luennoitsija ja tietokirjailija

Olen Anu Marin, ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja. Työssäni olen erikoistunut naisten aineenvaihduntaongelmien ratkaisemiseen ja kirjoittanut aiheesta myös tietokirjan. Jos tavoitteesi on rasvanpoltto, energiatason lisääminen arkeen ja treenissä kehittyminen, tule mukaan Aktivoi aineenvaihduntasi verkkovalmennukseen.

Korjaa aineenvaihduntasi ja saat enemmän energiaa ja elinvoimaa! Valmennuksen kesto on 8 viikkoa. Kahdeksan viikon ajan opettelet tärkeimmät aineenvaihduntaa parantavat elämäntavat aina ajatusmalleista, ravinnosta ja liikunnasta, stressinhallintaan ja uneen.

Tähtäät terveeseen ja myötätuntoiseen suhtautumiseen omaa kehoasi kohtaan. Saat takaisin henkisen ja fyysisen vahvuuden, joka takaa onnistumisesi nyt ja tulevaisuudessa.

Valmennus ei sisällä kalorien tai ruoka-aineiden rajoittamista. Ei vähähiilihydraattisia dieettejä. Ei taistelua omaa biologiaa vastaan. Vain tekoja, jotka OIKEASTI toimivat ja pistävät aineenvaihduntaan kierroksia.

”Kehosi ei ole vihollinen. Se on viisas kumppani, jota opettelet kuuntelemaan.”

Tämä valmennus pureutuu ongelmiisi! Jos tunnistat itsesi
seuraavista, tämä valmennus on juuri sinua varten

 • Rasvanpoltto on sinulle vain kaukainen muisto.
 • Painonpudotus tyssää aina laihdutuksen ensimetreillä, etkä saa tuloksia vaikka kuinka kiristäisit tahtia.
 • Liikuntaan ja elämästä nauttimiseen ei jää lainkaan energiaa työpäivän jälkeen.
 • Olet kokeillut kaikki muotidieetit, mutta et ole saanut pysyviä tuloksia.
 • Itsesi rääkkääminen on loppunut usein mättökuuriin.
 • Olet jojoillut painon kanssa useita kertoja. Lihot dieetin jälkeen takaisin – tai mikä ikävämpää: lihominen ei edes lopu siihen!
 • Sinulla on vaikeuksia syömisen hallinnassa.
 • Olet epävarma mitä saa syödä ja mitä ei.
 • Syöt jatkuvasti liian vähän, koska nälkää ei vain löydy.
 • Olet hämmentynyt kun kroppa toimii täysin päinvastoin kuin mitä haluaisit.
 • Olet kyllästynyt sättimään itseäsi ja haluat perustaa rasvanpolton pysyvälle pohjalle.

Otan valmennukseen vain motivoituneita naisia, jotka haluavat palavasti palauttaa terveyden, itsevarmuuden, saada lisää puhtia elämään ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Vain terve ja hyvinvoiva keho ja mieli voi saavuttaa myös sopivan rasvaprosentin, rakentaa lihasta ja nostaa energiatasot huippuunsa!

Aktivoi aineenvaihduntasi -nettivalmennuksessa opettelet sellaisia elämäntapoja, että terveen painon ylläpitäminen tai rasvanpoltto tulee olemaan tulevaisuudessa helppoa ja treenaaminen tuottaa yhä parempia tuloksia ilman tasannevaiheita tai takapakkeja.

Saat selkeät ohjeet, joita on helppo noudattaa. Löydät tekemiseen rentouden joka auttaa sinua jatkamaan valmennuksessa opetettuja asioita myös valmennuksen jälkeen. Sinun ei siis tarvitse pakottaa itseäsi mihinkään, vaan teet asioita jotka tuottavat tuloksia ja joita haluat tehdä. Sano hyvästi jojoilulle!

Vaikka tämä valmennus voi johtaa rasvanpolttoon, se ei ole ensisijainen tarkoitus. Aktivoi aineenvaihduntasi -verkkovalmennus auttaa sinua normalisoimaan kehon ja aineenvaihdunnan toiminnan. Jos haluat tehdä sen, olet oikeassa paikassa.

Valmennuksen aikana opit ymmärtämään kehosi toimintaa ja pääset eroon
”kehovihasta”. Opit tulkitsemaan paremmin kehosi viestejä ja arvostat itseäsi sellaisena kuin olet.

Tämän kaiken saat ja näin se toimii:
N

Saat käytännönläheisest valmennustehtävät jokaiselle viikolle.

N

Saat tarkat ohjeet kuinka palautat aineenvaihdunnan syömällä enemmän – herkuttelua unohtamatta!

N

Mielenhallintaan keskittyneet tehtävät kytkevät myös ajatuksesi oikeaan ja muutosta tukevaan asentoon.

N

Valmentajan tuen ja vinkit koko valmennusajalle (ja siitäkin eteenpäin).

N

Saat kaksi joustavaa treeniohjelman kotiin ja salille, joilla voit treenata koko valmennuksen ajan ja sen jälkeenkin!

N

Facebook -ryhmässä voit jakaa ajatuksiasi muiden valmennukseen osallistujien kanssa. Ryhmässä myös aineenvaihduntakurssin vanhat konkarit tsemppaavat sinua muutoksissa!

N

Pääset kuuntelemaan Facebookin livelähetyksiä, joissa kerron lisää aineenvaihdunnan parantamisesta.

N

100% tyytyväisyystakuu 14 päivän ajalle.

N

Materiaalit ovat käytettävissäsi koko kurssin ajan ja voit katsella ne millä tahansa laitteella.

N

Saat valmennusohjelmiston, josta näet tehtävät sekä artikkelit. Valmennuksen materiaalit säilyvät ohjelmistossa kolmen kuukauden ajan!

Valmennustehtävien ja valmentajan tuen avulla viet opitut asiat käytäntöön, sillä tieto ilman tekoja on hyödytöntä. Olen suodattanut vuosien valmennustyössä opitusta tiedosta kaiken oleellisimman. Kaikki valmennuksessa opetetut asiat ovat käytännössä todettu toimiviksi ja sinun ei tarvitse huolehtia kuin toteutuksesta.

Tässä valmennuksessa keskityt vain tärkeimpiin aineenvaihduntaa parantaviin elämäntapoihin. Ei superfoodeja, ei ravintolisillä kikkailua, ei paastoa eikä mitään muutakaan epäolennaista!

”Tänään ajattelin taas kokeilla housuja, ku on ollu jotenkin kevyempi olo, vaik paino ei ookaan tippunu. Sain vetskarin kiinni!! 🙂 Nyt mulla on housut perjantain pikkujouluihin. Pieniä onnen hetkiä.” -Hanna Pekonen

Saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:
 • Mitkä ovat neljä tärkeintä asiaa aineenvaihdunnan optimoimiseksi?
 • Kuinka paljon tarvitset kaloreita aineenvaihdunnan ja energiatason nostamiseen?
 • Miten hiilihydraatit liittyvät aineenvaihduntaan ja kuinka paljon hiilihydraatteja tulisi syödä?
 • Kuinka paljon tulisi liikkua ja millaista liikuntaa kannattaa suosia?
 • Miten parantaa unta ja miten uni vaikuttaa aineenvaihduntaan?
 • Mistä koostuu aineenvaihduntaa optimoiva ravinto?
 • Millaisia ajatusmalleja sinun tulee muuttaa, jotta mahdollistat aineenvaihduntaa tukevat muutokset?
”Kaksi viikkoa enemmän hiilareita ja vyötäröltä on jo lähtenyt 2cm pois. Painokin alkanut laskea siitä iänikuisesta 68 kilosta alaspäin. Toimii!” - Joanna 41v

”Tämä oli minulle ihan uusi oivallus, että unohdetaan paino kiloina ja mietitään olemusta.
Terveellinen ja tervetullut oivallus, tähän lähden todella mielelläni mukaan. Yes, kerrankin jotain järkevää!”

-Kurssin tyytyväinen osallistuja

Kurssi alkaa 6.2.2017. Kurssipaikat myydään NYT!

Ja jos vielä mietit, että onko tässä joku
piiloriski voin kertoa sinulle:

Sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Voit aivan yhtä hyvin kurkata kurssia ja päättää myöhemmin haluatko jatkaa mukana. Annan 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun.

Jos siis ostat kurssin ja et ole tyytyväinen sen sisältöön maksan rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle sähköpostilla, laita mukaan tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Tämä valmennus on sinulle, joka haluat parantaa aineenvaihduntaasi. Takanasi on ehkä vuosien (tai vuosikymmenien) jojolaihdutukset ja hulluimmat muotidieetit kerta toisensa jälkeen. Kaikki tämä on vaatinut veronsa ja nyt tunnet olosi väsyneeksi ja hämmentyneeksi. Rasva ei pala, lihas ei kasva ja jaksamisen taso on täysi nolla.

Nämä kaikki ovat vain oireita aineenvaihdunnan loppuunpalamisesta. Tämä valmennus ei tarjoa ilmepilleriä tai taikatemppuja rasvanpolttoon, vaan opit tekemään asioita joilla on oikeasti merkitystä aineenvaihdunna palauttamisessa!

Lopeta turha hifistely, nippelitiedon kerääminen ja ravintolisäsekoilut. Tee asioita, jotka oikeasti toimivat!

Aineenvaihdunnan ongelmat ovat useille varsin tuttuja. Useat laihduttajat lihovat dieetin jälkeen takaisin entisiin mittoihin. Liian usein toistuvat kalori- ja hiilihydraattirajoitukset, liiallinen liikunta ja korkea stressitaso johtavat aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan ongelmiin.

Miksi näin käy? Koska kaikki mitä sinun käsketään tehdä, on vastoin biologiaa. Vaikka saisit hetkellisesti nopeita tuloksia, kehosi reagoi siihen hidastamalla aineenvaihduntaa. Tällöin rasvanpoltto pysähtyy, energiataso laskee ja innostus liikuntaan häviää. Jopa immuunipuolustus heikkenee ja usein laihdutusprojektit päättyvät sairastumiseen.

Tämä valmennus opettaa, miten nostat aineenvaihdunnan tason ja rakennat hyvinvoinnin kestävälle pohjalle.

”Aktivoi aineenvaihduntasi -valmennus soveltuu kaikille muistin virkistämiseksi, silloin kuin elämä alkaa viedä liian lujaa. On hyvä pysähtyä lukemaan just tällä kurssilla olevia juttuja. Tämä on alkustartti ja loppua ei tule! Niin minulle ainakin on käynyt. 🙂 Kurssilta opin miten ihminen on kokonaisuus – kaikki vaikuttaa kaikkeen. Terveys ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeintä.” -Anu P.

”20 vuotta kaikenlaisiin -ismeihin, dieetteihin, valmennuksiin, kesäkuntoon- projekteihin hurahtaneena olen nyt ilmeisesti jotain tajunnut ja jaan ajatuksiani nyt tässä😁. Tämä kurssi tuli hyvään saumaan, niin oli ilmeisesti aikaa ajatella. Suuntaan ajatuksia ennemmin siihen mitä mun lautaselta PUUTTUU, ei siihen mitä siitä pitäisi karsia tai vähentää. Tavallista kotiruokaa voi syödä ihan rauhassa ja sitä kannattaakin tankata niin paljon kuin tuntuu hyvältä (sivuhuomio: olemme ihmetelleet työkaveria joka vetää helposti 6-10 perunaa lounaalla + tykötarpeet ja on hoikka kun mikä = > no niin KUKAAN ei todellakaan liho perunalla). Ja ehkä tärkeimpänä: syy siihen miksi ei oikein millään jaksa töiden jälkeen yhtään mitään ei todellakaan ole välttämättä raskas työpäivä, huonot yöunet tai stressi vaan ihan se, että elimistö nääntyy.” -Pia

”Olen jatkanut Anun suunnittelemien treenien tekoa ja uskaltautunut tilanteen mukaan muokkaamaan niitä. Tuloksia näkyy mielialassa ja kropassa senteissä jo lyhyessä ajassa. Suosittelen lämpimästi tätä kaikille! Anu antaa sopivasti potkua, ohjeita ja tsemppausta. Loput on itsestä kiinni. Helpommaksi ei voi enää mennä.” -Kati

Aineenvaihdunnan ongelmat ovat useille varsin tuttuja. Useat laihduttajat lihovat dieetin jälkeen takaisin entisiin mittoihin. Liian usein toistuvat kalori- ja hiilihydraattirajoitukset, liiallinen liikunta ja korkea stressitaso johtavat aineenvaihdunnan ja hormonitoiminnan ongelmiin.

Miksi näin käy? Koska kaikki mitä sinun käsketään tehdä, on vastoin biologiaa. Vaikka saisit hetkellisesti nopeita tuloksia, kehosi reagoi siihen hidastamalla aineenvaihduntaa. Tällöin rasvanpoltto pysähtyy, energiataso laskee ja innostus liikuntaan häviää. Jopa immuunipuolustus heikkenee ja usein laihdutusprojektit päättyvät sairastumiseen.

Tämä valmennus opettaa, miten nostat aineenvaihdunnan tason ja rakennat hyvinvoinnin kestävälle pohjalle.

”Anulla on asiantunteva ja lempeä valmennusote.
Kiitos, hyvin hyödyllinen valmennus!” -Nainen, 49v

Tämä kurssi on rahanarvoinen sijoitus itseesi. Tämän kaiken saat yhden ravintolaillan hinnalla.

Treeniohjelmat kotiin ja salille (arvo treeniohjelmina 180e)

 • Valmennuksessa saat kaksi treeniohjelman kotiin ja salille. Voit siis valita kumpi treenityyli sopii sinulle paremmin tai voit tehdä vaikka molempia! Treeniohjelmilla treenaat koko valmennuksen ajan ja myös sen jälkeen.
 • Lihaskuntotreeni on tärkeä aineenvaihdunnan vauhdittaja. Opettelemme fiksuja treenitapoja, jotka sopivat kaikille. Ei kipeää selkää tai rikkinäisiä polvia. Saat liikkeisiin liikevideot, jotta tiedät liikkeiden oikeat tekniikat.
 • Treenit sopivat kaikille. Treenitehoja voit säätää helposti valitsemalla itsellesi riittävän raskaat painot. Jotta kahdeksan viikkoa ei ole pelkkää lihaskuntotreeniä, voit tehdä näiden treenien ohella myös muuta mielestäsi liikuntaa.

Ravinto ja elämäntapavalmennus (arvo ravintokirjana 30e, mutta todellisuudessa enemmän)

 • Tässä valmennuksessa ravinto on iso osa kokonaisuutta. Saat ohjeet joita voit noudattaa olitpa gluteeniton, lihaton, laktoositon tai mikä muu tahansa -ton syöjä. Annan sinulle raamit, joita voit noudattaa ravinnon osalta. Voit syödä niitä ruokia mitä haluat ja herkutella sopivasti hyvällä omalla tunnolla.
 • Opettelemme sellaisia tapoja, jotka normalisoivat kadonneet tai sekaisin olevat nälän ja kylläisyyden tuntemukset. Kun kehon toiminnot tasapainottuvat ja käynnistyvät, pystyt syömään kehon viestien mukaan ilman painon holtitonta kertymistä.

Valmentajan tuki kahden kuukauden ajalle (arvo 320-720e)

 • Olen vastaamassa kysymyksiisi facebook -ryhmässä koko valmennuksen ajan. Voit siis kysyä mitä tahansa etkä jää ongelmiesi kanssa yksin!
 • Pidän valmennuksen aikana myös livelähetyksiä facebookryhmälle. Aiheena ovat aineenvaihdunta ja sen parantaminen, rasvanpoltto ja treenaaminen. Livelähetyksessä voit kysyä kysymyksiä ja vastaan niihin heti. Livelähetyksen videotallenne jää facebookryhmään, joten voit katsella sen myös myöhemmin.

Saat tämän kaiken hintaan 97e!

HINTA

Aktivoi aineenvaihduntasi -valmennus
Eur97/kpl
 • Tämä on kertamaksu – ei piilokustannuksia tai pakkojäsenyyksiä.
 • Maksu kattaa kahdeksan (8) viikon valmennuksen ja BONUKSENA materiaalit ovat käytössäsi neljän (4) kuukauden ajan.
 • Olemme aivan varmoja, että tulet nauttimaan tästä. Siksi sinulla on Rahat takaisin -takuun.
KYLLÄ HALUAN MUKAAN


Entä miksi juuri minä osaan auttaa sinua?

Tiedän tarkalleen missä tilanteessa olet. Olen ohjannut asiakkaita vuodesta 2011 lähtien ja työssäni näen aineenvaihdunnan ongelmia jatkuvasti. Vielä muutama vuosi sitten kärsin myös itse heikosta aineenvaihdunnasta ja sen seurauksena olin väsynyt ja saamaton.

Kamppailin vuosien ajan painoni kanssa. Kun halusin laihtua, kokeilin erilaisia dieettejä kuten karppausta, paleota, vähäkalorista… Välillä sain mielestäni huimiakin tuloksia rasvanpoltossa, mutta koskaan tulokset eivät olleet pysyviä vaan paino nousi nopeasti takaisin lähtölukemiin. Lopulta sain oman aineenvaihduntani sekaisin useilla hulluilla yrityksillä eikä painokaan suostunut hievahtamaan teinpä mitä tahansa!

Vuonna 2014 olin epätoivon partaalla. Liikunta tuntui pakkopullalta ja salilla tulokset vain tippuivat. Olin hukassa syömisen kanssa. En tiennyt mitä ja kuinka paljon pitäisi syödä.

Lopulta ymmärsin, että minun tulee muuttaa ajatusmaailmani, elämäntapani ja liikuntatottumukseni terveyttä vaaliviksi ja keskittyä parantamaan aineenvaihduntaani. Opiskelin aiheesta kaiken mitä vain suinkin löysin ja sanoin ”ei” laihduttamiselle. Tulokset salilla lähtivät nousukiitoon, energia ja elämänilo palasivat takaisin. Löysin tekemiseen uskomattoman hyvän ja rennon fiiliksen.

Halusin kertoa toimivista, terveyttä tukevista ja aineenvaihduntaa aktivoivista metodeista mahdollisimman monelle. Siksi syntyi tämä kurssi ja se sai minut kirjoittamaan myös tietokirjan aineenvaihdunnasta. Koen tekeväni uraa uurtavaa työtä Suomessa, jotta tieto aineenvaihdunnan tärkeydestä leviäisi mahdollisimman laajasti laihduttajien, liikkujien, urheilijoiden ja ammattilaisten keskuuteen ja mahdollisimman moni saisi pysyviä tuloksia.

Koulutan itseäni jatkuvasti Suomessa ja ulkomailla oppiakseni alan parhailta. Haluan, että opiskelemani tieto menee asiakkaillani käytäntöön saakka. Kun näen asiakkaani tekevät salitreenejä ilon kautta hyvällä energialla ja kertovat syömisen muuttuneen helpoksi ja vapautuneeksi huomaan tekeväni merkityksellistä työtä, joka antaa elämälleni täyttymystä.

Seuraava ryhmä alkaa 6.2.2017 Ja lisäksi saat vielä 100% tyytyväisyystakuun.
Sinulla ei siis ole lainkaan riskiä tässä sijoituksessa.

Nyt maksat kurssista vain 12,15e viikossa. Milloni olet tehnyt sijoituksen itseesi alle kahdella eurolla päivässä?

Maksat aina turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi tai luottokortilla. 🙂 Liikuntasetelit eivät käy maksutavaksi.

Saan paljon kysymyksiä kurssista ja tässä niistä yleisimmät.

Myydäänkö tässä valmennuksessa jotain ravintolisiä?

Valmennuksessa EI myydä ravintolisiä. Ravintolisät eivät ole toimivan aineenvaihdunnan perusta. Toimiva aineenvaihdunta vaatii normaalia ruokaa, fiksua liikuntaa ja muita elämäntapoja.

Oliko tällä kurssilla tyytyväisyystakuu?

KYLLÄ! Kurssilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu.

Jos haluat lopettaa kurssin tämän ajan sisällä, laitat minulle sähköpostilla tilinumerosi ja nimesi ja palautan koko kurssin summan tilillesi.

Voiko kurssin ohjeita noudattaa jos olen erikoisruokavaliolla (maidottomalla/ gluteenittomalla/ kasvisruokavaliolla)?

Kurssilla annetaan selkeät ohjeet oman ruokavalion kokoamiseen. Annan ohjeita proteiini, hiilihydraatti ja rasvan määriin ruokavaliossa ja näin voit syödä juuri niitä ruoka-aineita joita haluat.

Minulla ei ole painoa pudotettavana, mutta aineenvaihdunta käy hitaalla, koska syön liian vähän. Sopiiko kurssi minulle?

Kyllä! Kurssilla käydään läpi aineenvaihduntaa palauttavat elämäntavat ja opetellaan tekemään ns. käänteistä dieettiä. Tämä sopii siis erinomaisesti niille, joilla aineenvaihdunta on hidastunut laihduttamisen tai liian vähäisen syömisen seurauksena.

Tuleeko kurssilla tiukkaa ruokavaliota?

Kurssilla ruokaohjeet ovat välimuoto ruokavaliosta ja intuitiivisesta syömisestä. Pidämme tällä kurssilla ruokapäiväkirjaa, mutta opetan sinulle helpot kikat sen tekemiseen. Annan ohjeita proteiinin, hiilihydraatin ja rasvan määriin ja voit syödä vaikka joka päivä eri ruokia tai vaihtaa aterian koostumusta silloin kun haluat. Opetan sinulle joustavan tavan syödä.

Tuleeko kurssin aikana muita kuluja?

Valmennukseen ei tule mitään muita kuluja. Maksat 97e kertamaksuna ja tämän jälkeen muita maksuja ei tule. Et sitoudu jäsenyyksiin tai kestotilauksiin.

Voinko osallistua kurssille jos minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta?

Voit osallistua kurssille. Olen valmentanut lukuisia kilpirauhasongelmista kärsiviä ja sairastan myös itse kilpirauhasen vajaatoimintaa. Tässä valmennuksessa et rääkkää tai näännytä terveyttäsi pilalle.

Onko aineenvaihdunnan parantaminen sama asia kuin suoliston toiminnan parantaminen?

Aineenvaihdunta ei tarkoita suoliston toimintaa tai sitä kuinka usein käyt vessassa. Aineenvaihdunta kattaa kaikki kehon kemialliset prosessit ja solun energianmuodostuksen. Aineenvaihduntaa voi parantaa mm. ruokavaliomuutoksilla ja liikunnalla.

Voinko osallistua kurssille, jos minulla on suolisto-ongelmia ja minun pitää rajoittaa gluteenia / maitotuotteita / FODMAP -hiilihydraatteja?

Voit osallistua kurssille, sillä voit syödä juuri niitä ruoka-aineita joita haluat ja pystyt syömään. Annan kurssilla ohjeita proteiini-, hiilihydraatti- ja rasvamääriin, ja opetan sinua syömään tavalla jossa voit koota ruokavalion itse ja syödä sinulle sopivia ruokia.

Voinko osallistua kurssille vaikka en voi juuri nyt harrastaa liikuntaa?

Kurssi on ravintopainotteinen, joten saat kurssista silti paljon irti vaikket voisi juuri nyt harrastaa liikuntaa. Voit myös kysyä facebook -ryhmässä vaihtoehtoisia liikkeitä treeniohjelmien liikkeisiin.

Joko olet vakuuttunut, että tällä kurssilla opit kuinka parannat aineenvaihduntasi, palautat energiatason, vahvistat kroppaa ja mieltä ja pääset elämäsi kuntoon?

Valmennus alkaa 6.2.2017.
Tule siis mukaan valmennukseen, joka muuttaa käsityksesi laihduttamisesta!

HINTA

Aktivoi aineenvaihduntasi -valmennus
Eur97/kpl
 • Tämä on kertamaksu – ei piilokustannuksia tai pakkojäsenyyksiä.
 • Maksu kattaa kahdeksan (8) viikon valmennuksen ja BONUKSENA materiaalit ovat käytössäsi neljän (4) kuukauden ajan.
 • Olemme aivan varmoja, että tulet nauttimaan tästä. Siksi sinulla on Rahat takaisin -takuun.
KYLLÄ HALUAN MUKAAN

Etkö ole vielä vakuuttunut?

Jos tämä kaikki ei vielä vakuuttanut sinua tai sinulle jäi kaiken tämän jälkeen vielä lisäkysymyksiä lähetä minulle viesti viereisellä lomakkeella! Vastaan sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian!

Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella:

Toivottavasti näen juuri sinut valmennuksessa!

Terkuin
Anu, kanssamatkaajasi

Olen Anu Marin, ravinto- ja voimaharjoitteluvalmentaja. Työssäni olen erikoistunut naisten aineenvaihduntaongelmien ratkaisemiseen ja kirjoittanut aiheesta myös tietokirjan.

© 2017 Anu Marin

Sivut

Anu

Valmennukset

Kirja

Yhteys

Blogi

Sosiaalinen Media

Pin It on Pinterest

Share This