Tänään tapahtui ihania asioita, kun Postista tuli saapumisilmoitus Gizmosta. Sehän piti käydä heti hakemassa, koska testaushalut olivat valtavat! Entinen blenderi sai kyytiä saman tien. Siinä oli kannu vähän haljennut, joten siitäkin syystä sille olisi pian loppu koittanut.
Iso on paketti!

Iso on blenderikin!

Ei mahtunut tämä herra meidän keittiön välitilaan, mutta väliäkö tuolla. On niin hieno, että annettakoon se nyt anteeksi. Ei malttanut sen pidempään odottaa, vaan oli pakko kokeilla laitetta tositoimissa. Smoothien tekoon siis!

Gizmo Smoothie

Kannu on kyllä niin iso, että smoothieta tulisi kerralla monelle aterialle. Vaan voi JULMETTU minkälaista meteliä se pitää! 😀 No se oli odotettavissa sillä olen kuullut Vitamixin desibelit ja tämä ei kyllä kakkoseksi sille jää! Se ei kuitenkaan haittaa. Tietävätpähän naapuritkin milloin meillä on smoothieaika. Kätevinä pidin nuita ohjelmia mitä laitteessa on. Voit valita kuinka pitkään kone surisee (tai paremminkin mölyää) ja jättää sen yksikseen tekemään työnsä.

Smoothie terassilla

Tässä on valmis tuotos odottamassa ottajaansa. Entiseen Moulinexiin verrattuna smoothiesta tulee aivan törkeän pehmeää! NAM! Marjan siemenetkään eivät tunnu suussa, vaan nekin on jauhautuneet koneessa päreiksi. Tämä on siinä mielessä kiva, että saa myös marjojen siementen rasvat kehon käyttöön. Pidän blenderiä yhdestä keittiön tärkeimmistä välineistä. Se on must-juttu kenelle tahansa terveyttään vaalivalle ihmiselle. Mielestäni Gizmon hintakin oli kohtuullinen ja olin harkinnut ostavani sen jo pidemmän aikaa. Vitamix olisi kyllä varmasti ylivertainen, mutta siihen ei vielä rahaa irtoa. Vitamix maksaa yhtä paljon kuin meidän auto, joten johonkin on suhteutettava sekin. 😀

Pistän tänne myöhemminkin mielipiteeni Gizmosta. Muutamalla meidän tiimiläisellä tämä oli tehnyt tenän muutaman viikon jälkeen. Luin kuitenkin jostain, että juuri niihin aikoihin kun tiimikaverit Gizmoja tilasivat olisi laitteessa ollut joku valmistusvirhe ja se olisi myöhemmi korjattu pois. Noh, takuuta on 12kk joten jos laite särkyy alta aikayksikön, voi sen sitten pistää takuuseen.

Tässä samalla kuva meidän terassista. Meille on tärkeää, että ulkona on joku paikka johon tulla rauhoittumaan teekupin (tai smoothien) kanssa. Rentoutumista ei voi kai olla koskaan liikaa nykyajan hektisessä elämänmenossa ja täällä tosiaan pystyy nyt lepäämään. 🙂

Rentoutumispaikka

Pin It on Pinterest

Share This