Ensi lauantaina ollaan sitten neljä tuntia rautakuulan ja Kukka Laakson seurassa Kuopiossa. Viimeksi kun Kukka oli Iisalmessa järjestämässä kahvakuulakoulua, niin en tyhmänä mennyt kurssille. Ajattelin vain, että kyllä mulle painolevyjen ja levytankojenkin ryskäminen riittää. Miten sivistymätöntä. Nyt on kuitenkin aika tullut harjoitella oikeita tekniikoita, oikeilla välineillä ja kunnon ohjauksessa.
Tänne mennään! JIIHAA!

Aikaisemmat kuulakokemukset liittyvät lähinnä ryhmäliikuntatunneille, mutta ei siellä kyllä nostamaan oppinut. Luulin sen olevan helppoa, nyt TIEDÄN että tekniikat ei tosiaan ole niin yksioikoisia ja haluan tietysti oppia lisää. Mielestäni Kukka on yksi niistä kenen käsiin uskallan itseni antaa, kun haluan oppia kuulailemaan OIKEASTI. Valitettavasti inhoan kaikkia “kivoja liikkeitä”. Minusta vain on ihan kammottavaa opetella jotain kauppakassin heilutusta jne. kun sillä ajalla voisi tehdä jotain järkevääkin. 😀 Ehkä olen vain ollut väärällä tunnilla…

Katsotaan kuinka kipeäksi kuulan heiluttelusta tulee, kun keho saa ihan erilaista rasitusta mihin se on tottunut. Toivottavasti pystyn sunnutaina vielä kävelemään… Palaamme asiaan vielä tämän tiimoilta, kun kerron millaista kurssilla oli ja mitä siellä opin.

Pin It on Pinterest

Share This