Olen ollut ruoanlaitossa melko laiska aina. Viikonloppuna saatan tykätä oikeasti kokata jotain, mutta muutoin menen kyllä siitä mistä aita on matalin. Aiemmin olin se tyyppi joka söi aina leipää, koska se oli helppo vain ottaa paketista, voidella ja viskata leivänpäälliset päälle. Joni kirjoitti vähän aikaa sitten siitä, kuinka kiireen ja murheen keskellä survival-mode menee päälle ja silloin tehdään vain se mikä on välttämätöntä ja mikä on selkärangassa. Kaikki ylimääräiset hössötykset tipahtaa pois ja mennään siitä missä aita on matalin. Noh, nämä arkiruokailut ovat minulle sitä. Haluan päästä mahdollisimman nopeasti liikenteeseen ja levätäkin välillä. Silloin ei kiinnosta olla keittiössä montaa tuntia. Haluan tästä kaikesta huolimatta pitää itsestäni huolta ja helliä makuhermojakin (ehkä mulla on omituiset makuhermot, mutta tykkään silti ruoasta mitä syön, vaikka tietysti mieluumin söisin karkkia). Tässäpä muutama idea treenin jälkeiseen hiilaritankkaukseen.
Quinoa, jonka keitinveteen sekoitin suolaa ja currya. Sekaan kanat pannulla paistettua paistisuikaletta, jotka maustettu suolalla, pippurilla ja kookosmaidolla.

Gluteenittomat kaurahiutaleet, 1dl vettä, 1rkl kookosmaitoa lämmitettynä mikrossa 2min. Sekaan 2rkl proteiinivanukasta (tarvittaessa lisää kookosmaitoa) sekä ½ banaani muussattuna. Päälle marjoja ja lisäproteiinia vaikka leikkeleistä.

Kuten huomaatte, että on rumaa! Mutta ihan sama, koska tykkään silti. Lidl on mahtava ostospaikka lihaisemmille ja silti edullisille leikkeleille. Kana, kalkkuna ja possun leikkeleissä on lihapitoisuus aina yli 90% ja hinta alempana kuin S- tai K-ryhmän myymissä peruskinkuissa (jotka maistuu ihan shaisselle nuihin Lidlin tuotteisiin verrattuna). Otin kuvan myös yhdenlaisesta iltapalasta mitä tykkään syödä.

½ paprika, 5 siivua juustoa, 10 siivua leikkelettä. Supersmoothie, jossa mm. mustikkaa, mustaviinimarjaa, päärynää, suklaariisiproteiinia, steviaa, raakasuklaata, nokkosta, vettä, kookosmaitoa... Olikohan siinä kaikki? Ja Clipperin ihanaa Cloud Nine teetä. <3

Pin It on Pinterest

Share This