Pakko on jakaa tämä resepti, koska on vain niiiin super hyvää! Tämä on ehdottomasti yksi kesän suosikeista aiemman jäätelöreseptin ohella. Heikki on kalamies, joten sieltään ne kuhat sitten tulee. Heikki myös fileoi kalan, jolloin paloista tulee lähes ruodottomia.
-kuhafileitä
-mantelijauhoa
-pellavansiemenrouhetta
-suolaa
-mustapippuria
-valkopippuria
-kananmunaa

Riko kananmuna kulhoon, johon myös kuhafileet mahtuvat uitettaviksi ja vatkaa kananmuna tasaiseksi. Tee toiseen kulhoon jauho-mausteseos riippuen kalan määrästä. Kaada kulhoon reilusti mantelijauhetta ja sekaan pellavansiemenrouhetta. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja valkopippurilla. Maista aina välillä jauhoseosta mauston välissä. Seos on valmista, kun pippuri ja suola on suuhun sopiva.

Laita kuumalle pannulle reilusti voita. Dippaa kuhafile ensin kananmunassa ja pyörittele sitten jauhoseoksessa ja nosta pannulle. Paista niin kauan, että leivitys saa kauniin ruskean värin, jolloin myös kuha on kypsä. Sitten vain iäntä kohti ja naatiskelemaan!

Paleo leivitetty kuha

Pin It on Pinterest

Share This