Tällä viikolla tuli kolmas kerta aikuisten telinevoimistelua. Voi elämä sitä oppimisen riemua jota tuo kurssi aiheuttaa! Joulun tavoitteeksi käsilläseisontaa, volttia, kärrynpyörää ja tietysti spagaati. 😉 Katsotaan mihin tästä kropasta on!
Kun muutin Helsinkiin, mulle aukeni aivan toinen maailma liikuntajuttujen suhteen. Täällähän on aikuisillekin jotain ja vieläpä ammattitaitoisessa opetuksessa! Jos kerran opettelen jotain niin haluan oppia sen parhailta ja niitä täältä kyllä löytyy. Puitteet on ainakin mitä mahtavimmat! Kunnon telinevoimistelusalit ja kaikki härpäkkeet siinä mukana!

Telinevoimistelusalissa on mukavaa.

Ammatillisesta näkökulmasta on ollut kiva seurata kanssavoimistelijoita myös. Kaikki voivat kuitenkin oppia jotain uutta ja löytää riemua tunnilla. Meillä on kannustava ja hauska ryhmä. Opettaja on huumorintajuinen ja tunnilla on turvallista olla. 🙂 Viime kerralla tosin meikäläisen pää oli tunnin lopussa jo ihan sekaisin. Voltteja, käsilläseisonnasta kaatoja, lentokuperkeikkoja, takaperin kuperkeikkoja, kärrynpyöriä. Voi jehna, vähemmästäkin alkaa päässä pyöriä kun tekee noita varmaan tunnin ilman taukoja. 😀 Noh, omapa oli vikani. Olisi niitä taukoja saanut pitää, mutta ehkä innostuin hieman liikaa. Pitää tietysti koko rahan edestä hyödyntää kaikki kerralla! Toistaiseksi voimistelu näyttää enemmän tältä:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KifMP-YdLi4]

Vaikka vastuksena on vain oma keho, niin kyllä noiden tuntien jälkeen on aika hakattu olo. Huh huh.

Nyt sitten sähköpostilistalle mukaan! Laitan sähköpostilla tulemaan käsilläseisontavinkkejä sitä mukaa kun itse opin sekä salitreenejä. Vielä ei ole yhtään postia lähtenyt, joten et ole jäänyt mistään paitsi! Spämmiä ei jaksa kukaan, joten lähetän kirjeen, kun on jotain asiaakin.

Uutiskirjepainike

Pin It on Pinterest

Share This