Viime vuosi oli kyllä kaiken kaikkiaan tapahtumarikas ja hieno vuosi. Eikä ensi vuosi todellakaan sille tule häviämään!
Viime vuonna muutimme Helsinkiin asumaan 1.1.. Oli elämäni paras päätös muuttaa etelään. Olenkin viihtynyt täällä paremmin kuin hyvin. Ihania uusia ihmisiä, paljon töitä, kämppä parhaimmalta paikalta, telinevoimistelua ja vaikka mitä muuta kivaa. Pääsin käymään myös PICP opinnot loppuun Jenkeissä ja Biosignature level 2 kurssin Lontoossa. Lisäksi tietysti Bodyweight ohjaajakolutuksen Turussa.

Olen oppinut käsilläseisomista, päälläseisomista, painonnostoa, kahvakuulailua, voltteja ja kärrynpyöriä. Parantanut liikkuvuutta ja vuonna 2015 lähtee spagaati! Tiedän jo sen. JEE! Itseasiassa vuosi 2014 ei kuulosta näin aukikirjoitettuna yhtään hullummalta. 🙂

Mitä sitten tämä vuosi tuo tullessaan? Yksi erittäin iso ja käänteentekevä asia on nyt tapahtunut mun yrittäjäuralla. Ollaan nimittäin perustettu yhteinen yritys ystävien kanssa. Kaisa, Joni, Hanna-Kaisa, Heikki ja minä laitettiin hynttyyt yhteen ja nyt tiedossa on meidän oma hyvinvointikeskus/kuntosali tänne Helsinkiin ja avajaiset ovat maaliskuussa. Mulla kutittaa niin paljon mahan pohjasta tämä homma, koska tämä aika tulee menemään niin nopsaa.

Tavoitteiksi vuodelle 2015 olen myös asettanut olkapäiden, käsien ja reisien kasvattamisen. Mun on saatava olkapäät! Ilman niitä elämästäni puuttuu sisältö. 😀 Tämän lisäksi tavoitteena on puolivoltti tasamaalla ja spagaati. Vapaaseen käsilläseisontaan pitää vielä saada varmuutta, että se onnistuisi joka kerta kun sen teen. (Tällä hetkellä puolet yrityksistä menee yli ja ympäri.)

Tässä näette mitä salilla oikeasti teen :D

Yksi asia jota en tee, on tammikuun dieetti. Minä en lähde dieetille vaan lisään systemaattisesti kaloreita. Olen alkanut epäilemään, että olenko onnistunut kaloreiden lisäämisessä silmämääräisesti. Siispä asia menee tarkastelun alle. Jos en ole, niin sitten teen itselleni pari vähän tarkempaa ruokavaliota, jotta kalorit varmasti saadaan yli 2000kcal. Tässä vaiheessa näitä mun touhuiluja ruokavalion tekeminen voi olla ihan paikallaankin. Aloittelijasta kun ei voi enää yli kahdeksan vuoden treenitaustalla puhua. (Joka muuten tuntuu aika hurjalle!)

15 minuutin reseptit

 

Pin It on Pinterest

Share This