Aktivoi aineenvaihduntasi, Otava

Vauhtia aineenvaihduntaan, keho kuntoon ja mieli virkeäksi! Mitä aineenvaihdunta oikeastaan on, mihin se vaikuttaa ja miten sen saa aktivoitua? Kirjan asiantuntevilla mutta helposti omaksuttavilla opeilla voit herätellä elimistön säästöliekiltä ja hallita painoasi – lopettamalla jatkuvan laihduttamisen. Kirja neuvoo myös parantamaan unta ja stressinhallintaa sekä syömään ja liikkumaan sopivasti. Mukana on aloittelijan ja kokeneen harjoittelijan treeniohjelmat kotiin ja salille. Ei enää hulluja dieettejä, vaan ohjeita, jotka oikeasti toimivat.

Aktivoi aineenvaihdunta, sammuta säästöliekki ja saat takaisin oman energisen itsesi!

Aktivoi aineenvaihduntasi on esikoiskirjani ja ensimmäinen aineenvaihduntaan keskittyvä suomalainen teos josta löydät olennaisimmat asiat aineenvaihdunnan tehostamiseen ja terveyden ylläpitämiseen. Kirja ilmestyi joulukuussa 2016.

Kirjasta sanottua

“Tulee vähän sellainen fiilis että vihdoinkin joku tietää mistä puhuu. Lisäksi kirja on kivasti kirjoitettu ja selkeästi rakennettu. Se aloitetaan kertomalla perusasioita muun muassa aineenvaihdunnasta, unesta ja stressistä sekä ravinnosta, ja loppua kohden mukaan tulee yksityiskohtaisempia ohjeita. Lukeminen käy siis melkein kuin itsestään.” 

Siiri, Pilkettä-blogi

Pin It on Pinterest

Share This